Home Zakelijk MKB-Afval.nl alles voor jouw bedrijfsafval

MKB-Afval.nl alles voor jouw bedrijfsafval

0
MKB-Afval.nl alles voor jouw bedrijfsafval

Ben je eigenaar van een midden- of kleinbedrijf? Dan produceer je waarschijnlijk meer bedrijfsafval dan je denkt. Dat betekent dat je ook alles moet gaan regelen wat betreft het bedrijfsafval. Laat je het bijvoorbeeld gewoon door de gemeente ophalen? Overweeg je toch een erkende afvalinzamelaar? Welke moet je dan kiezen? Allemaal gegronde vragen die een duidelijk antwoord verdienen. Als het aan mij ligt, is het antwoord erg simpel. Ga naar MKB-Afval.nl en regel daar alles voor je bedrijfsafval. Ik begrijp dat niet iedereen gelijk overtuigd is. Daarom zal ik even uitleggen waarom je voor MKB-Afval.nl zou moeten kiezen!

De perfecte container voor jouw afval

Het probleem waar veel MKB’ers tegenaan lopen bij het regelen van hun bedrijfsafval, is dat de containers vaak veel te groot zijn. Ja, je produceert wel bedrijfsafval. Toch heb je bij lange na niet zo veel afval als de grotere bedrijven. MKB-Afval.nl heeft een oplossing voor dat probleem. Als erkende afvalinzamelaar heeft MKB-Afval.nl de perfecte rolcontainers voor de kleine ondernemers. Hierdoor hoef je niet torenhoge prijzen te betalen voor een container die je niet volledig volgooit. Bij MKB-Afval.nl kies jij zelf het formaat van de rolconatiner. Dat is niet alleen erg handig, dat bespaart je ook nog eens geld!

Geld besparen met MKB-Afval.nl

Bovendien zijn er nog meer manieren waarop je aanzienlijk wat geld zal besparen wanneer je een samenwerking aangaat met MKB-Afval.nl. Zo betaal je in één keer een stuk minder belasting. Omdat MKB-Afval.nl een erkende afvalinzamelaar is, vervalt het bedrijfsreinigingsrecht dat je in eerste instantie aan de gemeente betaalde. Dit is een heffing die je moet betalen wanneer de gemeente jouw bedrijfsafval verzameld en verwerkt. Indien je met MKB-Afval.nl kiest, vervalt die heffing en bespaar je geld. Bovendien kan je bij deze afvalinzamelaar aangeven wat precies jouw wensen zijn. Hierdoor bespaar je ook nog eens geld op de lange termijn!

Uitstekende service en vrijheid

Je hoeft bovendien niet bang te zijn dat je ineens vast zit aan allerlei vervelende afspraken en contracten. Bij MKB-Afval.nl kan je maandelijks opzeggen. Daarnaast zijn de tarieven die je op de website ziet staan allemaal all-inclusive. Dit houdt in dat je niet voor onverwachte, verborgen kosten komt te staan. Jij hebt alles in de hand. Zo bepaal jij het formaat van de rolcontainer, hoe vaak de bak geleegd wordt en welk afval jij erin gaat gooien. Wanneer je voor deze erkende afvalinzamelaar kiest, dan heb je binnen een mum van tijd alles goed geregeld.