Home Vrije Tijd & Reizen Eropuit in eigen land

Eropuit in eigen land

0
Eropuit in eigen land

Wil je op vakantie, maar niet ver van huis? Dit is een veelvoorkomend probleem in elk gezin. Misschien heeft je kleine heimwee, of jij misschien wel. Misschien wil je graag in de buurt van huis zijn voor het geval je terug moet. Hoe dan ook, je wilt op vakantie in Nederland. Zo ben je er toch tussenuit, maar in een paar uur ook weer thuis als het nodig is.

Camping in Zeeland

Je hebt geluk. In bijvoorbeeld Zeeland barst het van familie campings. Campingkidz.nl bied genoeg mogelijkheden om te kamperen Zeeland. Zo kan jij toch op stap om te genieten met je gezin. De zeeuwse kust is natuurlijk een heerlijke vakantiebestemming voor elke familie. Je bent zo in een hele andere omgeving, zonder ver te hoeven reizen. Elke dag zand, zee en zon is toch ook geweldig vanuit je eigen land? Het animatieteam is aanwezig om jouw kind te vermaken gedurende de dag, van peuter tot puber. Voor de tienerdochter of zoon is er een hang out op vrijwel alle campings te vinden, zo kan je kind toch nog een beetje netwerken met andere pubers. Voor de kleintjes is er altijd een zandbak in de buurt, of een speeltoestel om te klimmen en klauteren.

Een camping in Friesland

Elke provincie heeft zijn eigen voordelen. Een Friesland camping bijvoorbeeld is heerlijk om te wandelen en fietsen. Ga je in de zomer? Dan kan je zo een uitje maken tijden sneekweek in Sneek. Geniet van live muziek en gave etenstentjes. Een kampeervakantie is Friesland is een geweldig optie voor de kids. Campingkidz.nl heeft bijvoorbeeld wel vier campings liggen rondom de waddenzee. 

Het camping leven

Elke ouder wil natuurlijk ervaren hoe het is om samen met je kind de tent op te zetten, of leren afwassen bij gootstenen van de camping. Dit is de jeugdervaring die elke Nederlander wel kent. Alle campings hebben genoeg te doen voor de kids als jij even uit wilt rusten. Ten eerste zijn er natuurlijk genoeg andere kinderen om mee te spelen, maar anders is er wel een zandbak of speeltoestel op loopafstand. Er zijn ook nog eens binnen en buitenspeeltuin, een zwembad, en het ligt natuurlijk omringt door natuur, stranden en zwemplassen. Hierdoor kun je dagen lang met je kinderen er op uit in je eigen land. Vaak voelt het dan ook echt als een fijne vakantie.