Home Tech Een telefoon met abonnement

Een telefoon met abonnement

0
Een telefoon met abonnement

Als je een nieuwe telefoon wilt kopen dan kun je dit doen door middel van een abonnement te nemen. Je kunt dan bij een provider naar keuze een abonnement afsluiten die je geheel zelf kan aanpassen. Je kunt dan ook uit de meeste telefoons kiezen die beschikbaar zijn op de markt. Denk hierbij aan een telefoon van Apple, Samsung, LG, Oneplus, Oppo en nog veel meer. De keuze van het abonnement kun je dus geheel zelf aanpassen. Zo kun je het aantal mb kiezen, het aantal belminuten, het aantal sms'jes en je kunt kiezen hoeveel je per maand kwijt wilt zijn voor de telefoon. Ook de telefoon kun je geheel zelf kiezen op merk en kleur. Wil je bijvoorbeeld een iPhone 13 pro dan zou je die kunnen kiezen in de kleur die beschikbaar is.  

Een telefoon zonder abonnement

Je kunt niet alleen een telefoon kopen met een abonnement, maar ook zonder een abonnement. Je kunt namelijk ook een telefoon los kopen van het merk wat jij wilt. Je zult hierbij het gehele prijs voor de telefoon in een keer betalen en zullen er geen extra kosten bij komen. Wil je mobiel internetten dan zou je hier echter wel een abonnement apart voor bij moeten nemen. Het abonnement zal dan wel goedkoper zijn omdat er geen kosten bij zullen komen van de telefoon zelf. Het abonnement kun je ook geheel zelf samenstellen zoals jij zou willen. Je kunt het aantal belminuten, het aantal mb en het aantal sms'jes geheel zelf kiezen.

Een hoesje voor mijn telefoon

Als je een nieuwe telefoon hebt dan is het aan te raden om hier een hoesje voor te kopen. Een hoesje kun je in een fysieke winkel kopen maar ook via een webshop. In een fysieke winkel kun je het hoesje kopen en gelijk om je telefoon doen. Koop je het hoesje via het internet zul je moeten wachten tot je het hoesje binnen hebt. Via het internet zul je ook veel meer keuze hebben en veel meer variaties hebben. Heb je bijvoorbeeld een iPhone 13 mini zoek dan iphone 13 mini hoesje op Google. Je zult de vele opties te zien krijgen die jij zou kunnen kopen. Je kunt bijvoorbeeld een hoesje kopen van een bekende merk of een tekenfilm die je graag kijkt. Omdat je niet alleen webshops in Nederland te zien krijgt zul je hoesjes zien die in Nederland niet verkrijgbaar zijn.