Home Zakelijk Een auto leasen regel je online

Een auto leasen regel je online

0
Een auto leasen regel je online

Een auto leasen is tegenwoordig heel gebruikelijk. Zeker wanneer je een eigen bedrijf hebt of in dienst bent van een groot bedrijf. Maar ook een auto leasen als privépersoon is mogelijk. Aan het leasen van een auto zijn allerlei voor- en nadelen verbonden. Het grootste voordeel is natuurlijk dat je nergens meer over na hoeft te denken. Je hoeft alleen nog maar te zorgen voor een volle tank of, in het geval van een elektrische auto, voor een opgeladen batterij. Al het andere wordt voor je geregeld.

Een auto leasen kun je online regelen

Wil je graag een goede, gebruikte auto gaan rijden? Dan is financial lease iets voor jou. Met deze leasevorm ben je al direct vanaf het begin economisch eigenaar van de auto. Je zorgt dan zelf voor de verzekeringen, de wegenbelasting, het onderhoud en de pechhulp. Je rijdt de auto voor een vast bedrag per maand en na het betalen van de slottermijn ben je ook juridisch eigenaar. Deze vorm van auto leasen heet ook wel huurkoop.

Wil je een spiksplinternieuwe auto leasen en verder nergens naar omkijken? Dan kun je beter gaan voor operational lease. Bij deze leasevorm is alles, op de brandstof na, inbegrepen. Jij maakt je kilometers in een veilige, goed onderhouden auto. Aan het eind van de looptijd mag je de auto overnemen van de leasemaatschappij als je dat wilt, maar je mag ook een andere auto uitkiezen en weer opnieuw beginnen.

Zakelijk leasen kan nu ook voor ZZP’ers

Heel lang was het voor ZZP’ers niet mogelijk om een auto te leasen. Zakelijk leasen was altijd weggelegd voor grotere bedrijven en mensen in loondienst. Veel ZZP’ers kiezen voor financial lease. Doordat hier vooral gebruik wordt gemaakt van occassions zijn de maandlasten een stuk lager. De BTW over het totaalbedrag kun je wel direct terugvorderen. Verder ben je bij financial lease, zoals gezegd, direct economisch eigenaar van de auto en dus verantwoordelijk voor het onderhoud en de verzekeringen. Dit is nog wel een factor om in te calculeren bij het bepalen van je budget.

Wil je meer informatie over het leasen van een auto?

Ga dan, via één van bovenstaande links, naar de website. Je kunt daar alles lezen over de diverse leasevormen en je kunt daar ook het enorme aanbod van auto’s bekijken. Heb je vragen? De chat is goed bereikbaar en ook via de mail, whatsapp of telefoon kun je je vragen stellen. Wil je een offerte aanvragen? Vul dan het contactformulier in.