Home Vrije Tijd & Reizen Tips voor het ideale zomerfeestje

Tips voor het ideale zomerfeestje

0
Tips voor het ideale zomerfeestje

De zomer is net begonnen. Voor velen is dit de mooiste tijd van het jaar. Eindelijk hebben we in dit wispelturige land wat betreft het weer een beetje vastigheid. Met vaste regelmaat kunnen we genieten van heerlijke zonovergoten dagen. Heerlijk wakker worden in het zonlicht. Het natuurlijke licht zorgt voor een fijne overgang van slaap naar opstaan. Daarnaast het ook nog een lekker warm als je onder je dekens vandaan stapt. Het mooie van deze zomerdagen is dat het ook lekker lang licht blijft. De donkere avonden waarop je normaal binnen zit zijn nu juist momenten waarop buiten en vrij wilt zijn. Natuurlijk heb je talloze mogelijkheden in de avond maar een favoriet blijft toch wel een ouderwets zomerfeestje! Volgens vele het gezelligste feestje van het jaar!

Red cups voor een amerikaanse feeling

Een goed feestje heeft een goede aankleding. De toegevoegde waarde van de aankleding van een feestje wordt vaak onderschat. Uiteraard zijn het op de eerste plaats de mensen die een feest gezellig maken. Maar dat neemt niet weg dat je met de juiste aankleding ook een bepaalde sfeer kan opwekken. Amerikaanse red cups zijn bijvoorbeeld een leuke manier om saamhorigheid te creëren. Iedereen heeft dezelfde beker die ze kennen uit de films. En als er red cups in het spel zijn gaat het meestal ook hard met de alcohol. De toon is gezet. Je gasten weten dat ze zich niet hoeven in te houden. Daarnaast zijn de red cups natuurlijk ook  zeer geschikt voor het legendarische drankspel beerpong. 

sfeerverlichting voor een kleurrijk feestje

Een andere sfeermaker op je feestje is de verlichting. Natuurlijk blijft het lekker lang licht tijdens de zomer. Maar in de late uurtjes als het langzaam donker begint te worden is verlichting toch wel fijn. Het zorgt voor warmte en gezelligheid. Met gekleurde lichtslingers zorg je voor mooie kleuren en verlichting op je feestje. Iedereen zal zich welkom voelen!

afvalbakken want opgeruimd staat netjes

Is de sfeer top? het weer lekker? Voldoende drank aanwezig? Dan zijn er andere zaken aan de orde. Tijdens een gezellig feest wordt er natuurlijk een lading aan afval geproduceerd. Het hoort er een beetje bij. Maar een goede voorbereiding is scheelt de helft. Dus plaats genoeg afvalbakken in je tuin. Zo kan iedereen makkelijk van zijn afval af. Als je gasten dronken zijn dat kijken ze niet meer zo nauw. Afval wordt als snel door gehele tuin geslingerd. Met afvalbakken in de buurt maak je het makkelijk voor ze. Met als grootste voordeel dat jij na afloop sneller klaar bent met opruimen.