Home Vrije Tijd & Reizen Top 3 vermakelijke tijdens je zomervakantie

Top 3 vermakelijke tijdens je zomervakantie

0
Top 3 vermakelijke tijdens je zomervakantie

Of je nou gaat kamperen, een hotel boekt of een cruise vakantie hebt, er zijn altijd bepaalde activiteiten/elementen die je altijd doet op vakantie! En dan hebben we het niet alleen maar over het liggen in de zon, want dat is toch waar de meeste mensen van genieten op vakantie!

#1: De natuur

Even een wandeling door de bergen of een brommertje huren om langs de kust te rijden. De natuur is altijd anders dan bij jou thuis in de buurt. En dat hoeft niet eens in het buitenland te zijn. Wanneer je in Groningen woont dan zal je versteld zijn van het landschap in Zeeland en als je in Zeeland woont weer juist in Limburg. Maar het begint natuurlijk pas echt als je naar het buitenland gaat, denk aan de hoge bergen, de uitgestrekte landschappen en de prachtige watervallen. Dit kom je in Nederland niet tegen! Op wat voor manier je ook op vakantie gaat, de meeste mensen genieten toch wel stiekem van het prachtige landschap.

#2: Avondjes chillen

Wie houdt er niet van, even ergens relaxen, naar een terrasje of naar grote speelhal. Even een potje poolen of een potje tafelvoetbal. In speelhallen kom je vaak goede voetbaltafels tegen waarop je lekker fanatiek kan zijn. Vaak kom je een voetbaltafel van deutsche meister tegen, dit is niet zomaar een voetbaltafel maar eentje waar je juist veel plezier van zal krijgen aangezien je hier echt je passie in kwijt kan. Dit kan omdat de tafelvoetbaltafels vaak erg stevig en robuust zijn. Daarnaast kom je vaak ook boksballen tegen, waar je altijd even kan meten wie het hardste kan slaan. Jong en oud kunnen hier dus optimaal genieten van een fanatiek avondje spelen!

#3: Uitstapjes

Geen wekker zetten en zodra je wakker bent lekker rustig aan ontbijten en vervolgens op stap. Hoe lekker is dat! Wat veel mensen doen op vakantie is bepaalde bezienswaardigheden bezoeken, denk bijvoorbeeld aan kastelen, of hoge gebergtes. Voor iedereen is dit natuurlijk weer anders. Dit verschilt per vakantie wat je wil doen. Ga je naar de kust om zo veel mogelijk aan het strand te liggen of ga je toch liever wat meer activiteiten doen? Denk aan wandelen door de bergen, bezienswaardigheden bekijken, daarvan natuurlijk ontzettend veel foto’s maken en vervolgens weer terug naar de plaats waar je overnacht of verdwalen in de mooie stadjes of standen.

Een tip voor als je op vakantie gaat

Voor als je bijzondere foto’s wil maken op vakantie is het een kunst om juist weg te gaan van de toeristische plekjes en juist weg te trekken in de stad of de natuur en vervolgens vanuit daar mooie plekjes bezoeken. Daarnaast maakt het niet uit hoe je de foto maakt als je er maar een eigen stijl aan geeft, dit herinnert je later aan de gehele vakantie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan foto’s die je op een bepaalde manier maakt, elementen die je terug laat komen of een houding die je altijd aanneemt. Dit maakt het terugkijken van de foto’s ook een stuk leuker.