Home Algemeen Een letsel advocaat staat je bij in een zware periode

Een letsel advocaat staat je bij in een zware periode

0
Een letsel advocaat staat je bij in een zware periode

Natuurlijk doe je er alles aan om te voorkomen dat je gewond raakt op je werk. Je draagt veiligheidsschoenen, een helm en een veiligheidsbril. Toch zit een ongeluk in een klein hoekje. Zeker als jij er niets aan kunt doen. Als je gewond raakt op je werk en je bent zzp-er, dan ben je verder van huis. Misschien ben je wel verzekerd, maar het is nooit genoeg. Zeker wanneer je ook nog moet gaan revalideren en hopen dat je ooit weer aan het werk kunt. Een letsel advocaat kan je dan bijstaan. Een letsel advocaat zoekt precies voor je uit waar jij recht op hebt qua financiën. Dat hoef je dan gelukkig zelf niet te doen. Dankzij de letsel advocaat kun jij je concentreren op je herstel.

Moet ik me extra verzekeren voor een letsel advocaat?

Nee. Je kunt gebruik maken van de diensten van een letsel advocaat op het moment dat het nodig is. De letsel advocaat staat voor jou klaar. Je hoeft je daar niet extra voor te verzekeren. Je hoopt natuurlijk dat je deze advocaat nooit nodig zult hebben, maar soms overkomt je iets waar jij geen schuld aan hebt, maar wat jou wel in de schulden kan brengen.
Letsel advocaat

Een letsel advocaat is dan vast erg duur

Weer: nee. Een letsel advocaat werkt voor jou om op de tegenpartij te verhalen wat jij nodig hebt. Wordt er niets verhaald of betaald, dan verdient deze advocaat ook niets. Het is dus voor de advocaat wel van belang dat jij goed openheid van zaken geeft over hetgeen er gebeurd is. Neem dus naar een kennismakingsgesprek/intake alle relevante en minder relevante papieren en bewijzen mee. Zo kan de advocaat goed bepalen of het voor jou verstandig is om de zaak door te zetten. Je wilt er immers geen energie in stoppen als je van te voren al weet dat het niets gaat opleveren. Die energie kun je wel beter gebruiken!

Een intake met een letsel advocaat, zit ik er dan direct aan vast?

Weer: nee. Een intake werkt twee kanten op. De letsel advocaat wil zeker weten dat er goede resultaten te behalen zijn. En jij wilt zeker weten dat dit dé advocaat is waar je vertrouwen in hebt. Want vertrouwen is nodig. Zeker in het geval van letsel kunnen sommige gesprekken erg emotioneel en heftig zijn. Als je de advocaat dan niet vertrouwt, dan zul je nooit open genoeg zijn om er een goede zaak van te maken.