Home Mode Een modieuze tas voor je werk: de Burkely tas

Een modieuze tas voor je werk: de Burkely tas

0
Een modieuze tas voor je werk: de Burkely tas

Een Burkely tas is een ideale mix tussen modieus en zakelijk. Het kan namelijk best lastig om de juiste tas te vinden om je schoolspullen of werkspullen in te vervoeren en er tegelijkertijd modieus uit te zien. Burkely tassen zijn gelukkig enorm functioneel en zien er tegelijkertijd erg goed uit. Burkely heeft overigens niet alleen tassen, maar ook andere handige accessoires zoals portemonnees en handtassen vormen de collectie. Een goede tas is niet alleen erg handig, maar tegenwoordig ook enigszins noodzakelijk. Je portemonnee moet er in, maar ook je smartphone, lunch, papieren agenda en andere spullen die je dagelijks nodig hebt.

De enorme collectie van Burkely

Het is dus geen slecht idee om een goede tas aan te schaffen. Een Burkely tas hoeft overigens helemaal niet duur te zien: dat vind ik persoonlijk nog wel een van de meest aantrekkelijke punten van Burkely tassen. Wanneer je een eigen Burkely tas wil aanschaffen heb je een hele ruime keuze uit enorm gave en veelal leren tassen.

Onderhoud van het leer

Echt kwaliteitsleer zal je goed moeten onderhouden om het leer in goede conditie te houden. Dat komt omdat leer een natuurproduct is. Om de charme te behouden, is het belangrijk om de tas goed te behandelen met een speciale spray voor leer. Dat doe ik zelf ook en dit maakt echt het verschil.

De tassen van Burkely zijn ontworpen met een oog voor detail en dat zal elke tassenliefhebber merken. De combinatie van functionaliteit en het design van de tassen zorgen er voor dat het ideale accessoires zijn. Een tas dragen wordt leuk met een Burkely! Maar welke is de juiste voor jou?

Een eigen Burkely tas

Hoe kies je nu je eigen Burkely tas? Er is zo veel om uit te kiezen, dat het lastig kan zijn om door de bomen het bos nog te zien. Gelukkig heb ik een brede ervaring in het uitkiezen en kopen van tassen, en ben ik ook de trotste eigenaar een Burkely tas. Door het stevige leer van hoge kwaliteit hoef ik me nooit zorgen te maken dat mijn spullen die ik in de tas heb nat worden. Ik moet namelijk elke dag mijn laptop mee naar mijn werk nemen en weer terug naar huis. En aangezien het in Nederland vaak regent en we met zijn allen toch vaak op de fiets zitten, is het een goed idee om een stevige en waterdichte tas aan te schaffen.