Home Mode Ochtend problemen

Ochtend problemen

0
Ochtend problemen

Kennen jullie het ook? Wanneer je s’ochtends wakker wordt en je vriend zich moet haasten om naar werk te gaan omdat die weer is te laat is opgestaan? En dan in de ochtend allemaal vragen stelt waar alles ligt? Of dat je weer is wat voor hem moet doen? Wanneer je nog niet eens je ogen rustig hebt kunnen openen?

Zeurende vriend

Ik heb dat dus bijna elke ochtend. Ongeveer elke ochtend zegt die nog vijf minuutjes en staat die uiteindelijk toch te laat op. Erg typisch toch? Ik begin zelf een stuk later met werken dus ik geniet ervan om in de ochtend nog lekker te blijven liggen. Maar dat lukt gewoon niet. Hij komt dan binnen stormen om te vragen waar zijn sleutels zijn, wat die kan eten, waar de koffiebonen liggen, waar zijn laptop is en nog veel meer vragen. Ik word er gek van in de ochtend. Ik ben zelf nog niet eens wakker. En dan heb ik geen antwoord op zijn vragen aangezien ik nog niet eens de buitenwereld heb bekeken met mijn ogen. Want ik sliep nog!!!

Semi-boos

Daarna als ik geen antwoord kan geven wordt die geïrriteerd en semi-boos op mij. En de enige gedachten die ik dan heb is: had je dit niet voor kunnen bereiden?  Maar ja, zodra ik dat zeg is het natuurlijk bonje, we zijn niet echt ochtendpersonen dus dan begint de dag ook vaak een beetje chagrijnig.

De discussie voor zijn

Na elke ochtend dezelfde discussie te hebben zat ik te denken om er wat aan te doen. Zodat ik in de ochtend gewoon kan blijven liggen en hij in alle rust naar zijn werk kan. Zo kwam ik op een handig idee. Wanneer ik in de avond zijn zooi overal zag rondslingeren legde ik het gewoon op één plek zodat die daar mocht gaan zoeken. En ik zorgde dat de koffiebonen niet op waren. Nu kon ik door slapen. Alleen er was nog één probleem. Zijn overhemden die dan niet gestreken waren aangezien ik niet elke dag ga strijken. Maar hier had ik al een oplossing voor voordat die er wat van kon zeggen. Namelijk strijkvrije overhemden. Deze blijven mooi en hoef ik dan niet te strijken. En ze zijn van 100% katoen, dat vindt hij ook zo heerlijk. Toch de perfecte oplossing! Je kon van alles selecteren zoals de pasvorm, merken, mouwlengte, onderhoud, kleur, borstzak en nog meer. Het kon allemaal erg gedetailleerd. Nu had hij dat probleem dan ook niet. Een discussie ontweken!