Home Vrije Tijd & Reizen Een sloep huren voor varen en zonnen in stijl

Een sloep huren voor varen en zonnen in stijl

0
Een sloep huren voor varen en zonnen in stijl

Wanneer je lekker wilt ontspannen aan het water, kom je soms bedrogen uit. Want als jij wilt genieten aan de waterkant, dan kun je er van uit gaan dat de rest van Nederland dat ook wil. En dan is ontspanning vaak ver te zoeken. Een sloep huren geeft een nieuwe dimensie aan ontspannen aan het water. Namelijk met een sloep huren kun je ontspannen óp het water. Lekker zonnen, gezellig kletsen met vrienden of familie en af en toe een frisse duik: een sloep huren staat echt garant voor een fijne dag. Je kunt een sloep huren voor een dagdeel, een hele dag of een paar dagen. Succes gegarandeerd!

Een sloep huren blijft een leuke dagbesteding

De zomervakantie staat weer voor de deur. Het kan zomaar zijn dat je voor een paar weken afreist naar Zuid Frankrijk of een ander zonnig oord. Maar Nederland is ook hartstikke mooi! Oké, je moet even afwachten wat voor weer je krijgt, maar tot nu toe ziet het er goed uit. Je kunt er dus voor kiezen om in Nederland te blijven deze zomer. Je kunt dan een dagje naar een pretpark, een dagje naar het strand, een dagje naar de dierentuin en een dagje een sloep huren. Jij zult ongetwijfeld genieten van je tijd op het water.
Sloep huren

Een sloep huren met kinderen, waar moet je op letten?

Als allereerste is het natuurlijk belangrijk dat je kinderen hun zwemdiploma’s hebben. Dat geeft een stukje vrijheid voor hen, maar ook voor jou. Anders kom jij ook niet aan je ontspanning toe. Daarnaast is het belangrijk om voldoende zwemvesten mee te nemen. Ieder kind een eigen zwemvest. De stroming wat verder op het water kan soms nog best gevaarlijk zijn. Vergeet ook niet om je kinderen (en jezelf!) goed in te smeren met zonnebrandcrème. Op het water gaat de zon net wat harder dan op de wal. Als je al deze “regels” in acht neemt, kun je een sloep huren.

Een sloep huren hoeft niet duur te zijn

Je moet er alleen op tijd voor zorgen dat je offertes gaat aanvragen en gaat reserveren. Want in het hoogseizoen gaat de prijs écht omhoog. Je kunt ruim van te voren je vakantie boeken, dus waarom zou je niet ruim van te voeren een sloep huren? Natuurlijk ben je op de dag zelf wel afhankelijk van het weer. Maar stel dat het schitterend weer is? Dan zit jij fijn in je sloep!