Home Wonen Terrastegels maken jouw tuin nog mooier

Terrastegels maken jouw tuin nog mooier

0
Terrastegels maken jouw tuin nog mooier

Je kunt je tuin opnieuw inrichten wat je wilt, maar zonder mooie terrastegels wordt het echt niks. Want terrastegels zorgen ervoor dat je je thuis voelt in je eigen tuin. Je kunt op deze terrastegels op een prachtige manier je planten in potten kwijt, maar ook je tuinmeubilair staat pas echt mooi op de juiste terrastegels. Maar hoe kies je die tegels? Er zijn zo ontzettend veel verschillende tegels beschikbaar, je weet haast niet waar je moet beginnen. Zeker wanneer jij en je partner andere ideeën hebben over wat jullie willen.

Terrastegels in alle soorten en maten

Je kunt het zo gek niet bedenken, of er zijn terrastegels in de kleur, het formaat en de kwaliteit die jij wilt. Dat maakt de keuze nou niet direct gemakkelijker. Want doordat bijna alles kan en mag vallen de grenzen een beetje weg. Wat je voor je gaat zoeken kunt doen is bepalen wat je NIET wilt. Dat klinkt een beetje als een omweg, maar door van te voren weg te strepen wat je niet wilt, beperk je de keuze toch een klein beetje. Ook is het belangrijk om van te voren je budget te bepalen. Want deze tegels zijn er niet alleen in alle kleuren en formaten, ze zijn er ook in alle prijsklassen.

Terrastegels voor een bistrosetje of een loungebank

Wil je lekker met een wijntje op een bistrosetje zitten, dan is het natuurlijk wel van belang dat je kleine stoeltje en tafeltje niet omvallen omdat de tegels niet stabiel genoeg zijn. Een loungebank is wat steviger en kan dus op verschillende ondergronden geplaatst worden. Het is dus belangrijk dat je bij het uitkiezen van de terrastegels in je hoofd houdt waar je ze voor wilt gebruiken. Ook wanneer je wat minder goed ter been bent, is deze keuze belangrijk.
Terrastegels

Terrastegels om op te spelen

Door de terrastegels in een bepaald motief te (laten) leggen kunnen je (klein) kinderen zelf heerlijk spelletjes bedenken. Kies je echter voor lichte tegels, dan kunnen ze er ook nog eens heerlijk op stoepkrijten. En wil je écht punten scoren? Dan zorg je voor een putje voor de knikkers. Zo’n putje kun je aanschaffen, maar wanneer je gebruik maakt van natuurstenen tegels kun je er voor kiezen om de tegels op een bepaald punt wat minder strak tegen elkaar te laten leggen. Maar, vergis je niet, uiteindelijk is het jouw terras, jij moet er vooral van kunnen genieten!