Home Zakelijk Alles in 1 voor jouw zaak aan huis

Alles in 1 voor jouw zaak aan huis

0
Alles in 1 voor jouw zaak aan huis

Steeds meer Nederlanders besluiten de laatste om hun hart te volgen en een eigen bedrijf te starten. Nu de stofwolken van de economische crisis daadwerkelijk zijn opgetrokken en de economie flink aantrekt is het voor de (aanstaande) zelfstandig ondernemender de perfecte timing om als zzp’er aan de slag te gaan. Wanneer je deze stap neemt zal je merken dat je, naast het opzetten van een bedrijf, heel veel andere zaken ook moet regelen en veranderen. Eén van deze zaken is je alles in 1 pakket. Misschien is dit niet het eerste waar je aan denkt als je als startende zzp’er aan de gang gaat, maar het is wel heel belangrijk.

Bereikbaar in je kantoor aan huis

Waarom is het handig om je alles in 1 pakket aan te passen als je voor jezelf begint? Ten eerste omdat je waarschijnlijk in een kamer in je huis om gaat bouwen naar kantoor. Een vaste plek waar je je administratie, computer, printer en misschien ook wel een telefoon hebt staan. Deze plek kan een aanbouw aan je huis zijn, of een slaapkamer, of op zolder. Welke plek het ook is; het is essentieel dat je goed bereikbaar bent met de telefoon en dat de internetaansluiting goed werkt. Met alles in 1 dat aansluit bij je wensen als ondernemer is dit eenvoudig geregeld.

Alles in 1 met supersnel internet

Een snelle internetverbinding is eigenlijk in iedere situatie gewenst. Het eindeloos bufferen van grote bestanden is ontzettend irritant. En zeker als je een zaak aan huis hebt is een snelle internetverbinding in je alles in 1 pakket onmisbaar. Of je nu een bedrijf hebt waarbij je het grootste gedeelte van de dag achter de computer zit of een bedrijf waarbij je de hele dag op pad bent, wanneer je online zaken moet regelen voor je bedrijf moet de internetverbinding in je alles in 1 pakket supersnel en betrouwbaar zijn.

Internet met vaste en mobiele telefonie in je pakket

Als ondernemer zijnde moet je natuurlijk goed bereikbaar zijn voor je (toekomstige) opdrachtgevers. Kies je voor een alles in 1 pakket met internet, vaste en mobiele telefonie dan zit je eigenlijk altijd goed. De internet verbinding is snel en betrouwbaar en met zowel een vaste als de mobiele telefoonaansluiting ben je ook telefonisch altijd goed bereikbaar. Vaak kan je bij een zakelijk alles in 1 pakket regelen dat je vaste telefoon automatisch naar je mobiel wordt doorgeschakeld als je op pad bent. Zo zorgt alles in 1 ervoor dat je als zzp’er altijd bereikbaar bent.