Home Mode Heren sneakers, welke haal jij vandaag uit de kast?

Heren sneakers, welke haal jij vandaag uit de kast?

0
Heren sneakers, welke haal jij vandaag uit de kast?

We wisten al dat vrouwen veel schoenen hadden maar tegenwoordig kunnen mannen er ook wat van. Ook niet zo gek met alle heren sneakers die op dit moment worden aangeboden. Het is bijna zo erg dat de kledingkast van de mannen nog voller begint te raken dan de vrouw maar hé, je kan bijna ook niet anders. Zo veel sneakers, zo veel keuze die wil je eigenlijk gewoon allemaal in je kledingkast terugvinden.

 

De juiste heren sneakers

Heren sneakers bestaan in vele soorten, maten, kleuren, materialen en ga zo maar door. Het belangrijkste is om eerst te kijken naar de schoenen op zichzelf want waar moet je nou naar kijken bij het kopen van goede sneakers? Allereerst is het voetbed heel belangrijk. Zit er überhaupt wel een voetbed in de schoenen of loop je eigenlijk alleen maar op de zool? Een voetbed moet een dun laagje in de schoen zijn die zo gevormd is dat die stevigheid geeft aan je voet. Aan de binnenkant van de zool moet het voetbed iets dikker zijn omdat je voet daar de meeste bolling heeft. Daarna kijk je naar de zool. De sneakers kunnen nog zo fin voetbed hebben, als er geen goede zool onder de schoenen zit heeft dit alsnog weinig functie. Een goede zool is vaak wat dikker, denk hierbij aan 3 of 4 cm, en geeft mee als erop drukt of staat. Dit is de demping die het geeft tijdens het lopen. Zijn deze twee aspecten voldoende weet je dat je de juiste basis hebt gevonden en ga je natuurlijk kijken naar wat voor soort sneakers nou bij jou past.

 

Stoer, stijlvol of juist speels

Want heren sneakers zijn er in alle vormen, kleuren en materialen maar welke is geschikt voor jou? Dat hangt van een aantal factoren af. Natuurlijk moet je kijken naar je eigen stijl. Wat voor soort kleren draag je meestal en welke schoen match hier het beste bij? Is je kledingstijl vanzelf al behoorlijk druk en wil je een beetje balans houden in de outfit dan kun je het beste kiezen voor een rustige sneakers in een basic kleur. Is je outfit juist wat rustiger en ben je opzoek naar een echte eye-catcher dan kun je met een goede sneakers helemaal uitpakken. Bepaal dus van te voren eigenlijk al welke kant je op wilt, dat maakt het voor jezelf een stuk makkelijker kiezen

 

Heren sneakers voor elke gelegenheid

Heren sneakers kun je eigenlijk wel gebruiken voor elke gelegenheid. Of het nou voor naar je werk is, een afspraak, een leuke date, een feest of gewoon voor een relaxte vrije dag. Sneakers kun je op elke moment dragen en dat maakt ook dat wij zo’n grote fan zijn van heren sneakers.

 

Succes met je zoektocht naar jouw sneakers voor vandaag!