Home Vrije Tijd & Reizen 3 leuke bestemmingen voor een citytrip in Europa

3 leuke bestemmingen voor een citytrip in Europa

0
3 leuke bestemmingen voor een citytrip in Europa

Ben jij ook iemand die bijna niet kan wachten tot het weer zomer is en je een welverdiende zomervakantie mag gaan vieren? Je bent niet de enige. Als je dat wachten te lang vind duren, dan is een korte citytrip ergens in het voorjaar een prima manier om even een break te nemen. Even een paar dagen heerlijk ontspannen in een mooie Europese stad, het zal je goed doen. In Europa zijn er veel steden te vinden die daar meer dan geschikt voor zijn. Veel van deze steden zijn vaak prima te bereiken vanaf meerdere vliegvelden in Nederland, dat maakt het tegenwoordig een fluitje van een cent om een leuke trip uit te zoeken. Wij zetten een aantal leuke bestemmingen voor je op een rij.

Barcelona

In het noorden van Spanje vind je Barcelona. Barcelona is een stad die eigenlijk alles biedt wat jij zoekt in een citytrip. Het ligt direct aan een mooi zandstrand, het heeft prachtige architectuur en een zeer gezellige en sfeervolle binnenstad. Enkele hoogtepunten van de stad zijn de kathedraal Sagrada Familia, het voetbalstadion van FC Barcelona of de populaire winkelstraat Ramblas.

Rome

Rome is de hoofdstad van Italië en al jaren een enorm populaire bestemming voor toeristen die op citytrip gaan. Deze stad is een lust voor het oog. De bezienswaardigheden in deze stad volgen zich in rap tempo op. Zo kun je een kijkje nemen in het Colosseum, de Trevi fontein en de Spaanse Trappen. Vliegen naar Rome duurt vanuit Nederland maar ruim twee uur, dus je bent zo in deze prachtige stad.

Londen

Een van de leukste steden om te bezoeken tijdens een citytrip is Londen. De hoofdstad van Engeland is een hele mooie stad met veel leuke bezienswaardigheden. Met de metro reis je gemakkelijk door de stad om één voor één alle bezienswaardigheden af te gaan. Bijkomend voordeel is dat het de vliegtijd vanuit Nederland naar Londen slechts een uurtje is!