Home Vrije Tijd & Reizen Een eigen huis? Een plek voor vakantie!

Een eigen huis? Een plek voor vakantie!

0
Een eigen huis? Een plek voor vakantie!

Reis

Ik merk dat, sinds ik twee kleine kindjes heb, steeds minder zin heb in verre vakanties. Waar we vroeger altijd met zijn tweetjes het vliegtuig in doken naar een last minute resort om daar twee weken volledig niks te doen, vind ik dat nu een hele opgave. Het idee van vier koffers mee met zijn tweeën, plus twee kindjes waarvan er één getild moet worden, dat allemaal naar Schiphol krijgen en dan een plakkerig vliegtuig in… Nee, bedankt. Ik hoor het urenlange gekrijs al door het vliegtuig schallen van mijn baby die absoluut geen zin heeft in klapperende trommelvliesjes, onverwachte schokken of lang op schoot te moeten blijven. Ik heb vooral heel veel respect voor mensen die het wel doen. Nee, doe mij maar lekker een weekje met zijn allen in Nederland. Ik vind het prima om thuis te blijven, maar een vakantiepark is ook een prima alternatief. Dit jaar gaan we echter voor de achtertuin. We wonen hier nog niet zo lang dus ik hoef niet per se weg, en de kinderen vermaken zich prima met een badje in de achtertuin.

Speelgoed

Daarover gesproken, kennen jullie Bestway al? Dat is een geweldig merk met allerlei opblaasartikelen  en ander (speel)goed voor groot en klein. Nu we toch wat geld over hadden omdat we niet op vakantie gingen, besloot ik er een leuke in-house vakantie van te maken met een aantal nieuwe spulletjes.Ik heb mezelf alweer genadeloos verwend. Zo scoorde ik hier onder meer:

  • Een opblaasbadje voor de kinderen. Heerlijk! Lekker badderen in de tuin en daarna lekker wat eten en moe van al het spelen vroeg naar bed. De badjes zijn stevig en in allerlei formaten te verkrijgen. Ideaal! Ze hebben daarnaast ook grote-mensen-zwembaden, met bijvoorbeeld een jacuzzistand of zitstukje. Iets voor de kinderen, iets voor de ouders!
  • En wat heb je nodig bij een opblaasbadje? Een mini zwemvestje! Ook deze heb ik meteen mee kunnen bestellen, waardoor ik rustig even een boekje kan lezen in de tuin.
  • Daarnaast hebben ze (opblaasbaar) speelgoed voor kinderen van alle leeftijden, zoals een mini basket, ballenbakballen en snorkelsetje. Ik heb ze alledrie, en ze zijn nog hartstikke goed!

Sangria

Op deze manier komen wij met zijn viertjes de zomer wel door! Kinderen lekker spelen, mama en papa vanaf vroeg in de middag al heerlijk aan de sangria. Je hoeft heus niet zo ver te reizen om het zomergevoel echt even samen vast te houden. Wat gaan jullie deze zomer doen? Laat het me weten!