Home Algemeen Werken op kantoor als student

Werken op kantoor als student

0
Werken op kantoor als student

Veel studenten hebben baat aan een bijbaan. Het geeft wat extra inkomen voor leuke dingen zoals studentenreizen, activiteiten van de studentenvereniging en avondjes stappen. Daarnaast hebben tegenwoordig steeds meer studenten natuurlijk ook een studieschuld. Helaas is het wel een realiteit dat veel studenten bijbanen doen die nou niet bepaald leuk zijn of goed verdienen. Vaak staan ze achter de kassa bij een winkel of werken ze in een restaurant. Toch zijn wij van mening dat er betere opties zijn voor studenten om bij te verdienen. Daarom bespreken we in dit artikel de best betalende bijbanen voor studenten waar je ook lekker op kantoor kunt werken.

Sales

Een van de beste manieren waarop studenten veel geld bij kunnen verdienen is in een sales functie. Dit is natuurlijk ideaal voor studenten die een opleiding doen in bedrijfseconomie of andere economische studies. Het zal veel ervaring opleveren. Maar het grootste voordeel is dat heel veel sales functies op commissiebasis werken. Dit betekent dat je geld krijgt voor elke sale die je levert. Als je goed presteert kun je dus heel goed verdienen zelfs op een parttimebasis. Het is ook een ideale optie voor mensen die een stage doen. De meeste stages betalen voor een volle werkweek slechts een paarhonderd euro. Maar bij een sales stage kun je dit aanvullen met commissies. Daarom is dit zo’n leuke functie en ook een fantastische vaardigheid om te leren.

 

Marketing

Een andere ontzettend goede vaardigheid om te ontwikkelen is marketing op sociale media. Dit is voor bijna alle bedrijven de toekomst. Veel studenten hebben tegenwoordig al ervaring met sociale media marketing. Als je al ervaring hebt is het heel goed mogelijk om een goed betaalde bijbaan te krijgen als student. Je kunt lekker op kantoor werken en bedrijven die met sociale media marketing bezig zijn hebben vaak een leuke en open cultuur. Ik heb zelf een jaar lang als sociale media marketeer gewerkt een het was een van de leukste banen die ik gehad heb.

Administratie

Er zijn vele administratieve vacatures te vinden online die een hele goede optie zijn voor studenten. Dit is een leuke baan voor studenten die van nature geordend werken en ervan houden om organisatie systemen op te zetten. Ook deze vacatures zijn vaak zeer goed betaald voor studenten. Met een goedbetaalde studentenbijbaan zal een student meer geld over hebben voor leuke dingen en nog belangrijker, met een minder grote studieschuld van de studie afkomen.