Home Algemeen Kom als professional goed de winter door met een goede werkjas

Kom als professional goed de winter door met een goede werkjas

0
Kom als professional goed de winter door met een goede werkjas

Als je als professional veel buiten werkt zitten daar uiteraard voordelen aan. Lekker in de frisse en gezonde buitenlucht en er is ook nog eens een hoop te zien. Uiteraard betekent dat dat er ook nadelen zijn namelijk als het weer wat tegenzit en de temperaturen behoorlijk laag zijn. Een goede werkjas is dan geen overbodige luxe, maar wat heb je precies nodig? Je hebt de werkjas namelijk in heel veel verschillende soorten en maten. Van heel dik gevoerd tot wat dunner. Reflecterend en met allerlei handige zakken voor je gereedschap. Dus wat heb je nu precies nodig. In dit blog vertel ik er graag meer over. Dus lees snel verder

Wat voor werkjas heb ik nodig?

Een werkjas moet vooral functioneel zijn en dat is dan ook precies waar de producenten zich op richten. Voor de verschillende beroepen zijn er jassen beschikbaar. Zo is er bijvoorbeeld de werkjas voor de wegenbouw. Zichtbaarheid is daarbij één van de belangrijkste aspecten. Deze jassen zijn daarom voorzien van verschillende fluorizerende elementen, waardoor je goed zichtbaar bent. Als je als timmerman werkt zijn er weer jassen die allerlei functioneel handige dingen hebben. Zoals zakken waar je ook spijkers in kunt doen. Verder is vaak de werkjas voor meerdere temperaturen te gebruiken. Sommige jassen bevatten bijvoorbeeld een fleecevoering die eruit gehaald kan worden. Zo is de jas in de winter met echt koude temperaturen te dragen, maar ook in het vroege voorjaar. De temperaturen zijn dan vaak al wat behaaglijker, maar nog wel te koud voor een zomerjas of geen jas. De winterjas zonder de voering kan dan zomer ineens de goede oplossing zijn.

Populaire werkjas merken

Er zijn een aantal merken die wat meer populair zijn bij de werkjas. Één van de grotere merken is Blacklader. Dit merk heeft in zn algemeenheid een grote naam bij de werkkleding. Dit van oorsprong zweedse merk besteed veel aandacht aan het produceren van werkkleding. Doordat ze veel innoveren is het niet alleen functioneel maar ook nog een heel milieubewust. Bijna alle materialen zijn van gerecycled materiaal en ook de fabrieken voldoen aan alle strenge milieueisen. Naast het milieu zijn ze ook behoorlijk MVO en voldoen hun fabrieken aan alle certificeringen die er zijn op het gebied van arbeidsomstandigheden. Verder zijn ze vooruitstrevend en hebben ze verschillende innovaties gedaan waar patent op zit. Deze innovaties hebben vooral betrekking op het functioneler maken van de werkkleding. Zeker een goed merk voor een goede werkjas.